Tvätta, tvätta och tvätta....


Publicerat 2011-02-21 Klockan 11:57:34
Kommentarer [2]
Ja, jag som trodde familjen va klara med sjukdom för denna gång, men ack... Natten till torsdag fick Marius magsjuka.. Fredagen kom och familjen va rätt ok. Jag hämtade våra två kontaktbarn för att sedan ha en skön helg hemma med alla barn.. Vi vaknade i lördags av att Mats hade fått magsjuka.. Han blev sängliggande hela dagen. Jag och barnen bakade en kaka för att ta med ut i det fina vädret och fika.. Vi fixade lördagsmys med god mat och snacks. Mats blev lite bättre till kvällen så vi fick umgås lite i alla fall. Söndag morgon kom och jag och Sander sprang om varandra på toaletten... Jag klev upp vid 16 men kände rätt snabbt att det bara var att inta soffan.. Och där låg jag till jag hittade sängen i går kväll. I dag känns det lite bättre. Fortfarande lite ont i mage och huvud men absolut på bättringsäväg.. Vad jag tycker det är träligt med magsjuka... En hel helg förstörd känns det som.. Nu är det bara att invänta och se om våra söta kontakbarn blir sjuka.. Hoppas inte det!! I dag är jag hemma från jobbet. Mats hade ju tvättat och bytt på alla sängar i torsdag.. och idag är det min tur. Tvättmaskinen går i ett, nu vill jag ha bort alla bassilusker.... Tack för den här gången magsjuka!!!! Vill inte se dig mera....

Förutom all sjukdom mår vi bra. Jag tränar än så länge två gånger i veckan på Hälsobruket. Nu blev det ju inget i helgen men ska försöka träna i morgon.. Känns skönt att komma igång lite. Sander har lov denna vecka och Marius ska få va hemma med honom några dagar. Det blir nog en hel del spelande ska jag tro. Sander ska åka med fritidsgården till Norrköpings badhus i morgon.. Till helgen kommer mamma och Rolg hem efter 8 veckor i Brasilien. Ska bli roligt att träffa dem igen nu. Nu ska jag fortsätta med lite tvätt för att sedan försöka få i mig en macka.. Ha en finfin måndag!!Otroligt vad som kan hända på ett halvår...Vintern är tillbaka.


Publicerat 2011-02-13 Klockan 18:50:00
Kommentarer [0]
Hej mina vänner. Nu var det ett tag sen igen. Måste bli bättre på bloggandet men finns ju så mycket annat vardagen består av.. Familjen har varit sjuka på sistone men nu börjar vi bli friska igen, ja förutom Mats som verkar ha fått en förkylning under dagen. Får se vad det leder till... Vilken fantasktis vykortskänsla när man tittar ut geom fönstret, ja för det är tyvärr det enda jag gjort i dag.. Började med lång sovmorgon, städade sedan lite i huset. Efter det var det matlagning för farmor och farfar samt lite bakning.. Trevlig med besök! Visade också upp huset idag för ett par som är på gång och ska bygga hus med samma företag som vi använde. Roligt tycker jag. Hoppas det går bra för dem och att de blir lika nöjda som vi är.. I går var vi i Finspångs badhus, efter det åkte jag faktisk och tränade. Kände mig riktigt duktig faktisk... Nu blir det soffaläge och invänta Solsidan, får se om det blir lite skratt i kväll med. Ny vecka och nya utmaningar står för dörren.. Alltid lika spennande. Lägger ut lite bilder som jag tagit på naturen kring oss. Bilderna har jag tagit inifrån :-) Ha en fin söndagkväll.


Antik....


Publicerat 2011-02-04 Klockan 12:11:59
Kommentarer [1]
Ja då är dagen D över och jag fick genomgång på Hälsobruket i går. Känns riktigt skönt att ha startat nu... Hoppas bara motivationen håller i sig.. Men med envishet SKA det gå... I går handlade jag på webauktion för första gången. Har länge försökt komma på hur jag ska inreda våran hall. Och där stod den!!! En gammal utdragbar säng/soffa som jag direkt så potential i... Som ni säker förstår kommer den bli vit. Ska även ha text och fårskinnspäls i med masssor av kuddar. Inte för att någon kommer ligga i den så ofta :) men mest för att den var så fin. Nu är jag lite osäker på om den inte blir för stor i våran hall, men jag måste bara prova. Blir den för stor får jag sälja den efter renovering. Säkert många som har intresse för en shabby chic soffa i denna stil. Tror den kommer bli kanonfin!!! Time will show!

Ja så var fredagen här igen... Undrar varför fredagar är så underbara dagar... Man ska väl känna så om varje dag, men jag är på god väg och med lite Pippipower och pippivis kommer mina dagar bli så underbara. Boken är kanon och jag anbefalar den till alla där ute. I kväll blir det mys med familjen, god mat och lets dance!
Ha en finfin helg!Underbar soffa... lite färg och text så blir den sååå fin!


Kökshyllan på plats!


Publicerat 2011-02-02 Klockan 18:21:44
Kommentarer [2]
Äntligen ett projekt till klart. Nu har vi fått upp kökshyllan och jag känner mig nöjd.. Funderade ett tag på om jag skulle ha den på denna väggen eller en annan, men valet blev bra. I dag har det värkligen varit vårkänsla ute, härligt med lite plusgrader och snösmältning nu. Hoppas det fortsätter så och att vi får se en vårblomma snart. Jag spenderar min tid till böcker för tiden. Har börjat läsa "Vem gråter vid din grav" och Pippi Power. Härliga böcker som ger energi i vardagen. Böcker för personlig utveckling, så nu kan bara allt bli bra.. Gäller dock att förvandla ord till praktig vilket inte är lika lätt. Men lättlästa och bra böcker så här i mörkret. Och i morgon är dagen D.. Då ska jag ha mitt första träningspass. Hur i all frid ska det gå. Ni får kryssa fingrarna för mig. Men nu jä.. ska livsstilen ändras lite. Tror jag har gott av lite fysisk träning, bra för både kropp och själ.. Och i morgon är det ju torsdag och snart helg igen. Det ser jag fram emot återigen.. Lilla Liam kommer till oss vilket vi uppskattar! Nu blir det soffa och böcker innan Sander dyker hem från träningen. Då blir det varma mackor! Ha en finfin kväll mina vänner!