Planeringsdagar....


Publicerat 2011-03-22 Klockan 18:02:10
Kommentarer [0]
Ja då är man hemkommen efter två planeringsdagar på Sandvik. Skönt att komma iväg och umgås med kollegor utanför jobbet. Sandvik bjöd på en härlig miljö och en mycket god mat. Nu återstår bara att se om allt vi planerade genomförs. Har en dålig erfaring med att saker och ting inte blir av men den här gången har jag en god känsla. I helgen fyllde jag år och vi myste med god mat och dryck. Fick 30 rosor av Mats och barnen. Har även inhandlat lite träningskläder från dem.. Farmor och farfar hämtade vi i lördags så de var här under ett par timmar. Tror det känns skönt för farfar att komma ut lite med tanke på att han inte mår så bra. Farmor har också gott av att komma hemifrån lite.. Lilla Liam var också här i helgen. Så synd att helgen går så allt för fort bara, men snart är det helg igen..  Vi har fått nya grannar också, en stor familj rådjur. Helt underbart att titta ut köksfönstret och se rådjuren äta av träden här ute. Tur vi har gärdsgård så de inte kommer in på altan... I dag har jag varit ute och sprungit/gått ett varv.. Blir värkligen påmind om hur dålig kondition man har, men det är bara att kämpa på. Skönt efteråt ialla fall.. Nu verkar det som om läxläsning står på tur. Ha en fin dag mina vänner!Vinter igen!


Publicerat 2011-03-18 Klockan 10:30:08
Kommentarer [0]
Ja så vankan vi upp till vinter igen då... Tråkigt när man redan börjat känna av våren. Men som tur är så ska det redan i morgon bli soligt och plusgrader :)  Har varit hemma ett par dagar nu med rejäl förkylning och huvudvärk. Känner mig bättre i dag så nu ska jag njuta av en skön helg med familyn. Ska hämta lilla Liam i dag, nu är det två veckor sedan han var här så det ska bli mysigt med en liten krabat i huset igen. Bettan va förra helgen och det var också mysigt. Konstigt att tänka på att Bettan bara var två år när hon kom till oss första gånge.. Nu är hon nästan lika lång som jag, en härliga tjeja som har blivit en i familjen. Annar ska jag försöka måla lite igen i helgen. Har köpt en brudkista som ska vitmålas och kanske ska jag försöka texta lite.. Tänkte ställa den i hallen så barnen kan lägga sina väskor i den. Tråkigt med skolväskor som står framme hela tiden... Annars tror jag vi ska va ute i solen, steka lite våfflor eller sveler.. Huset blir nog fullt med barn som det burkar va på helgen... jag tycker det är mysigt att barnen har kompisar hemma... ja så länge det inte blir bråk :) Jag fyller ju år på söndag så jag hoppas Mats och barnen kan göra en god middag till mammi på lördagkvällen. Blir nog inte att fira med släkten..... Ni får ha en underbar helg mina vänner!


Våra stoltheter:Fredag igen!


Publicerat 2011-03-11 Klockan 08:35:23
Kommentarer [2]
Hej alla där ute.. Vad skönt det är när man vaknar på fredag och vet att helgen snart infinner sig.. Vi har inget bestämt denna helgen vilket känns skönt. Jag åker och hämtar vårat kontaktbarn Elisabet efter jobbet sedan blir det att åka hem och göra fredagsmys vilket jag tycker är viktigt. Inget är härligare än att göra god mat och mysa med barnen... Nu är det jo tyvärr så att barnen inte tycker det är lika roligt att mysa med mamma längre så jag och Mats sitter ofta själva i soffan.. Men det hör väl till! I morgon hoppas jag på värme och sol så vi kan sitta lite på altan igen som förra helgen.. Då känner man att våren är på väg. Ska försöka träna och måla lite under helgen också.. Försöker mig lite på olika fotoprogam i datorn utan att lyckas så värst bra, men har inte riktigt tiden att sitta framför datorn för att lära heller.. Har dock gjort ett kort på Marius... Tror det är otroligt mycket man kan göra om man bara har tiden att sitta och lära. Det får bli mitt nästa mål i livet... Har en del jobb att göra också på kvällar och helger framöver vilket kommer uppta min tid en del, men så länge man tycker det är roligt :) Ni får ha en underbar helg där ute. Vi hörs snart igen!Våren närmar sig med stormsteg...


Publicerat 2011-03-06 Klockan 18:59:50
Kommentarer [0]
Hej alla där ute.. Vilken helg vi har haft.. I går var vi ute på altan och grillade samt solade. Var verkligen varmt intil väggen.. Nu hoppas jag tiden går fort till sommaren.. Då finns en hel del jobb igen för mig och Mats. Vi måste nog försöka få till lite gräsmatta samt måla med tjära igen... Välkommen träningsvärk säger jag... Att måla med tjära är ingen lek, men fint blir det. Vi får gå över huset en gång till i vår/sommar.. Vad händer annars i familjen Osen då? Vardagen rullar på här som hos andra ska jag tro. Skola, jobb, träningar osv osv... Förra helgen kom mamma och Rolf på besök efter 8 v i Brasilien. Riktigt roligt att se dem igen, bruna och fina! Var en tur på loppis i blacka också. Fyndade lite ljusstakar. Har målat dem vita så klart.. Letar fortfarande efter idéer till hallen. Får nog bara låta den va som den är ett tag till. Vet inte om vi ska ha en egengjord sittbänk (vit med text) eller om vi ska ha någon form av skänk/skåp. Ja vi får se vad det blir.

I tisdag var jag på mitt första gruppträningspass på Hälsobruket, och fy f... säger jag.. Kan inte komma ihåg senast jag hade sådan träningsvärk. Kunde knappt gå på tre dagar.. Ska inte ens prata om hur det va att försöka sätta sig på toa.. Men men skam den som ger sig. På tisdag blir det ett nytt pass. Roligt va det.. Denna vecka har vi ialla fall varit friska och det är jag glad över.. Nu är det en ny vecka med nya utmaningar. Hoppas vädret blir lika fint som det har varit i helgen, humöret blir bättre av sol.. Ha en fin vecka mina vänner!


En promenad vid Glan. Underbart med bara 1 minuts promenadväg till denna vackra miljö..
Våren närmar sig: