Njuter i huset och längtar till semester...


Publicerat 2010-09-30 Klockan 08:42:47

Nu har vi bott i huset i snart två veckor och det känns sååå bra... VVS är klart och i morgon blir tvättstugan klar. Då kan vi packa ut våra sista kartonger. Finns en del kvar att göra men det kan vi göra när vi känner att vi har ork.. Efter semestern blir det en prioritet att få klart barnens rum. Vi ska åka till Ikea och köpa in skrivbord och lite hyllor och andra saker de kan pryda sina rum med. Finesserna i huset kommer vi jobba på senare. Vill gärna bo och känna in lite innan vi fixar allt. Men piff piff blir det framöver...och då lovar jag att återkomma med mera inredningsbilder. Vi har ju inget bredband i nya huset än så jag har svårt att va en duktig bloggare. Men hoppas det löser sig framöver.

Nu är det nedräkning till Turkietresan. Ser att det ska va 30 grader och sol vilket jag verkligen längtar till. Speciellt en dag som denna när jag fick skrapa rutorna på bilen.
I går kväll jobbade vi lite med tomten. Har ju 4 pall kvar av torv som vi använde till taket. Ska försöka se om vi kan använda det som gräsmatta. Vi plockade sten och ösade ut två pall med jord, så nu hoppas jag vi kan få lite gräs framför huset inom några veckor eller till våren. Finns två pall kvar, får se om vi hinner få ut det eller om det får stå kvar... Lägger ut lite kort från mobilen.


Kommentarer
Postat av: cissi

Hej!

Vilket underbart bord! Var kommer det ifrån? pris? :)Mvh Cissi

2010-10-23 @ 12:04:28
Postat av: Lin

Tack för det.. Bordet är tillverkad av material som blev över efter husbygget. Blev riktigt bra förutom att det är lätt att välta glas på det...

2010-10-25 @ 15:12:02
Postat av: Lin

Förrästen, menar du det i köket. Det är en köksö som vi valde att ha sittplas på ena sidan. Beställd hos HTH, där vi köpte hela köket. Trodde du menade det i vardagsrummet... Blev lite osäker men nu har du svar på båda i så fall..

Lin

2010-10-25 @ 15:14:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback