Vilken underbar vän!


Publicerat 2010-08-15 Klockan 13:40:35
Känns fortfarande helt otroligt att Oddbjörn körde 180 mil enbart för att hjälpa oss lite med huset. Oddbjörn hade gjort en skylt av vildmarkspanel som det står Bäckstugan på, den var otrolig fin. Under den korta tid han var här hann han med lägga skiffer på skorsten samt bygga en sängram av vildmarkspanel till oss. Vi är så tacksamma för hjälpen och det är just de här sakerna som är finesser på detta hus. Huset hade varit fint utan finesserna också men när vi väl har fått till hela projektet känns det otroligt bra att få med finesserna. TAKK Oddbjörn.... Ser fram emot att du kommer tillbaka på besök, då ska du slippa jobba.

I går kom Estländerna för att fullfölja jobbet. De åker i dag och då är de klara helt och hållet med sin del av huset. Trappan är nu på plats och all listning är klar. Nu är det målarna som får kämpa vidare.. Badrum och tvättstuga ska påbörjas med kakling och klinkersläggning. Köket kommer vecka 34 och förhoppningsvis va klart i slutet av vecka 35. Vi måset ju flytta in sista September.....for vi har solgt huset, JIPPI....  Lite stress nu i slutet men vi kämpar på!!! Litt nya kort kommer här;Kommentarer
Postat av: Anonym

Kjempefint Lin.... Og så ser jeg at du kan henge min INNFLYTTINGSGAVE under bilde nr. 3 fra toppen.

Skifermuren ble godkjent av Ulvund, så da regner jeg med det ble bra:-)) Gler me til å sjå mere....

2010-08-24 @ 19:01:38
Postat av: Anonym

Din gave kommer få en exclusiv plass i huset. Det lover jeg.... Mere kommer. Skifermuren kanskje ikke blir så bra ett at vi har fuget selv... Hmmm, spennende!

2010-08-25 @ 11:07:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback