Vilken sommar!


Publicerat 2010-07-12 Klockan 23:05:20
Helt otrolig vilken sommar vi har fått i år. Över 30 graders värme i flera dagar. Tror inte jag har sett en regndroppe på över tre veckor.... Olidligt varmt men samtidigt underbart.... I går hade vi estländerna på besök för att kolla finalmatch i vm, en trevlig kväll... De jobbar på för fullt i huset, utsidan är nu klar. I morgon kommer sista trailern med innerpanel, innedörrar, klocka till taket osv. I dag kom golvet från Siljan golv...  Estländerna säger att de har ca tre veckors jobb kvar... Hmmm, känns konstigt.. Men vi har ju en hel del att göra efter att de är klara. Under lördagkvällen åkte vi spontant på picknik ner till Glan, som jag sagt tidigare; bara en minut från vårat nya hem. Helt otrolig fin natur och vi fick uppleva solnedgången med ett glas vin i hande. Försökte fiska men ingen fisk blev det... Lägger in lite bilder från pickniken och på senaste bilden av huset som togs för några dagar sedan. Har hänt lite sedan dess men då min telefon varit trasig har jag inte kunnat ta några kort... Nu är det ok igen så flera kort kommer...Mats och Liam i solnedgångSander i solnedgångMarius, verkar va lite ledsen...eller arg!!!!

Staket på plats, bara målningen kvar...

Fotbolls vm... Lite suddigt blev det!!!


Kommentarer
Postat av: Unni

For en herlighet dere har rundt dere! Virkelig en idyll. Det er det jo egentlig her på øra og, men nå er det 13 grader, regn og skodda har tatt bolig i dalen..håper det retter seg snart, har ikke hatt noe sommer her ennå som er å snakke om. Fortsatt god sommer, og lykke til videre med det flotte huset:))

2010-07-13 @ 12:39:00
Postat av: Christian C

Ett ord: Wow./Christian

2010-07-13 @ 22:57:22
URL: http://desireedesign.blogg.se/
Postat av: Lin

Ja du Unni... Må virkelig si att det er forskjell på sommer hos dere og oss. Her er det utrolig varmt.. Hatt tre uker med sol og mellom 25-33 grader.. I kveld kom to minutters regn og vi jublet nesten. Vi får virkelig ikke klage her. Husprosjektet går for fullt. Taket kommer fredag och blir nok ferdig under helgen. Alt går suverent bra og vi kunde nok ikke fått bedre snekkere hos oss... De ser bare muligheter hele tiden, ingenting er problem.. Hils alle fra oss. Klem fra LinChristian: Tack! Projektet går som det ska och vi strålar för varje dag... Vi är så nöjda över bygget och ser verkligen fram emot att få flytta in. Lägger ut flera bilder från insidan framöver. De har börjat i dag med väggar osv på insidan.... Fortsätta att kolla så får du se mitt tänk med insidan också.. Landskapet kring vårat hus är också underbart som du ser. Kram Lin

2010-07-13 @ 23:35:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback