Välkommen till min nya blogg(design)..


Publicerat 2011-01-10 Klockan 16:40:06
Vilken tur att det finns så duktiga människor där ute som kan detta med datorer... Tack Josefin! Jag är mycket nöjd över den nya designen.. Ja då var lovet över och vardagen här igen.. Barnen har varit lediga i dag också men faktisk fått klara sig själva här hemma. Men de är så duktiga och det har gått såå bra... I kväll ska jag nog hänga upp våra nymålade hyllor i köket och sätta ljus i den nymålade ljusstaken.. Ljusstaken som är 9-ärmad, tidigare svart och brun, har nu fått en vit färg med lite slipning på sig. Blev kanon... Kommer kort sen! Nu längtar jag till fredag. Då ska jag ha egentid för första gång på lääänge. Jag och Malin ska till badhuset och bada, basta och sola. Under tiden vi är där ska våra kära göra god mat till vi kommer hem. Ska bli skönt!! Marius tjatar och har tråkigt här nu så vi får väl hitta på något.. Hejsveis!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

HEI PÅ DEG LIN:-))

DET ER JAMMEN LENGE SIDEN SIST, MEN DU ER VELDIG LIK DEG DA SER JEG..

NÅ MÅTTE JEG BARE KOMMENTERE BLOGGEN DIN - DEN ER HELT FANTASTISK:-))

FOR ET FLOTT HUS DERE HAR BYGD, KUNNE FLYTTA INN IMORGEN JEG JA... FÅR LYST Å BYGGE MEG HUS JEGOGSÅ, OG SKIFTE HELT STIL. DET JEG LIKTE SPESIELT GODT MED DERES HUS, ER AT DET ER VELDIG TRADISJONELT , MEN SAMTIDIG MODERNE. DETTE KAN DERE SER JEG!!

HÅPER DU HAR DET BRA I NABOLANDET MED DIN KJÆRE FAMILIE - FINE GUTTER DU HAR:-)))

TÅLLÅST!!

KLÆM FRÅ HO MONICA

2011-01-10 @ 17:03:09
Postat av: Lin

Hei Monica!

Ja det var jammen lenge siden. Typisk Oppdalshytte i Sverige, ikke dålig det... Ja vi har endelig fått et hjem vi trives veldig bra i. Vi er veldig fornöjd etter alt slit. Finns lite å gjöre med inredning men vi må jo bo litt okså for å tenke litt på hva vill ha.. Håper alt er bra med deg og dine okså... Vi får vel chatte litt noen kveld Facebook. Skulle värt så trivelig å prate litt med deg igjen etter alle år. Ha det så bra så snakkes vi håper jeg.

Lin

2011-01-10 @ 17:07:38
Postat av: Suzanne Langhard

Hej Lin

Nu är vi hemma från Brasilien och lämnade motvilligt Eli o Rolf kvar. Det börjar bli dags för oss att beställa toalett. Rolf nämnde att ni har en dubbelspolande urinseparerande. Är den bra? Om så är fallet vilket fabrikat och återförsäljare? Kolmårdsbutiken har vi tidigare varit i kontakt med, de har en sort vi tittat på. Vi kan inte ha vägghängd tyvärr.

Det är så kul att du är aktiv med skrivandet och bilderna är kalasfina. Måste ha varit en mysig jul i nya huset. Grattis igen.Kram

Suzanne

2011-01-25 @ 13:17:30
Postat av: Lin

Hej. Vi har en wostman ecology. Ring oss får du numret till återförsäljare.. Lin

2011-01-29 @ 19:15:57
Postat av: Anonym

Susanne.. Tel till oss är 130764

2011-01-29 @ 22:21:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback